Post | december 2019 | 4 min lezen

Dit was 10,000 HOURS in 2019! Met THE PROJEQT, Welcome to the Future, Mysteryland, Music Moves en nog veel meer mooie momenten.

Het einde van het jaar is bijna daar en wát was het er weer een. Sinds ons alllllereerste event wisten we 68,366 UUR vrijwilligerswerk te realiseren. Onze liefde gaat uit naar iedereen die ooit betrokken is geweest bij 10,000 HOURS. Zonder jullie was dit nooit gelukt ❤️

Positioneer jezelf even lekker op de bank, neem een warme kop thee en geniet van de highlights van een fijn jaar 10,000 HOURS in 2019. Met o.a. THE PROJEQT, Welcome to the Future, Mini-Mysteryland en ons nieuwe pareltje: Music Moves. 
WELCOME TO THE FUTURE VERWENFESTIVAL

DONATED 240 HOURS

Zorg dragen voor een langdurig ziek familielid of een vriend, misschien ken je iemand uit je omgeving of doe je het zelf. Wij vonden het hoog tijd om deze helden eens te ontzorgen! Samen met Welcome to the Future festival en SMD organiseerden we een Verwenfestival voor mantelzorgers en hun zorgbehoevende naasten op het Hembrugterrein in Zaandam. 


Afbeelding kan het volgende bevatten: 10 mensen, lachende mensen, zittende mensen en tekst


30 vrijwilligers stonden in alle vroegte klaar om de dag helemaal verwen-ready te maken voor onze gasten. Zij genoten van van massages, lieten hun make-up en nagels doen en brachten een bezoekje aan de barbier. De karikaturist viel goed in de smaak, net als de virgin cocktails en lekkere hapjes. Liefhebbers van een dansje waagden zich op de dansvloer van de silent disco. 


“Het allermooiste was de verbinding tussen vrijwilligers, mantelzorgers en hun zorgbehoevende naasten. Een dag zorgeloos samen zijn.” - Waiman Lam & Wendy Sas (SMD)


Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen


Je checkt alle foto’s van de Welcome to the Future Volunteerday hier!
HEROES & FRIENDS GET TOGETHER

Op de Ceuvel in Noord kwamen we samen met de 10,000 HOURS HEROES & friends om bij te kletsen en onze plannen te delen <3! 


Afbeelding kan het volgende bevatten: 24 mensen, lachende mensen, zittende mensen

THE PROJEQT

DONATED 5331 HOURS

Een absoluut hoogtepunt dit jaar was THE PROJEQT samen met Q-dance. 6 locaties in Nederland, 9 ambassadeurs en maar liefst 600 vrijwilligers 🙌🏼. Op 11 mei bezorgden we ontzettend veel jongeren met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking een onvergetelijke dag. Op één dag krijgen we samen zoveel voor elkaar, van klussen tot keihard feesten. En vooral een lach op ieders gezicht toveren ❤️. 


Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, menigte en buiten
Remember that the happiest people are not those getting more, but those giving more.Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, zittende mensen en buiten"THE PROJEQT brengt mensen samen. Niemand mag buiten gesloten worden of in hokjes geplaatst worden. Het woord 'wij' bestaat niet voor niks. WIJ willen wat terug geven wat niet voor iedereen mogelijk is. WIJ feesten, dansen, klussen en maken een klein festival voor hen die dit niet kunnen."

- PROJEQT'er ❤️Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten


Geniet nog even na met de aftermovie van THE PROJEQT 2019!
MINI-MYSTERYLAND

DONATED 344 HOURS

Zorgmanege Stal Starro biedt dagbesteding voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking, of GGZ-problematiek. Samen met 45 vrijwilligers staken we op de zorgmanege de handen uit de mouwen.


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, kind, boom, buiten en natuur


Van muurtjes verven tot de tuin schoffelen en van hout hakken tot het opbouwen van het heuse festivalterrein op de zorgmanege. Samen met de deelnemers van de dagbesteding dansten we de voeten van onze benen vandaan in de silent disco (helemaal paarden-proof!). 


Bekijk alle foto’s van de Mini-Mysteryland Volunteerday hier!


Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en buitenThe simple act of caring is heroic.Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten

MUSIC MOVES TRAININGSPROGRAMMA

In mei startte ons kersverse trainingsprogramma Music Moves, een samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, Deedmob en Breekjaar. Deelnemers van Music Moves leren hun eigen sociaal-maatschappelijke muziek event te organiseren. Met trainingen in sociaal ondernemerschap, het organiseren van events en omgaan met kwetsbare mensen stoomden wij onze ‘social coaches’ klaar voor hun zelf bedachte- en geproduceerde event! 


Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen"Rappers voor een dag, dat zijn de bewoners van Stichting Philadelphia Zorg tijdens het Music Moves event van Shery en Sjoukje! Inclusief outfits, goeie beats en lekkere hapjes. En dat allemaal niet zomaar... Ze maken met z'n alle een afscheidsrap voor twee geliefde bewoners die binnenkort verhuizen. HOE LIEF IS DAT! ❤️"


Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, zittende mensen

DOWN MET DOLLY

Om alvast een voorproefje te geven aan alle deelnemers van Music Moves, organiseerden we Down Met Dolly x Music Moves! We zagen de beste, sexy moves voorbij komen, we hoorden de mooiste zangkunsten en er kwamen limbostokken, discobollen en heel veel glitters aan te pas. Met super veel dank aan onze gezellige vriendin Disco Dolly.


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen
MUSIC MOVES DAY

DONATED 3200 HOURS

100 social coaches volgden vrijwillig ons trainingsprogramma Music Moves. Op 27 augustus organiseerden zij hun eigen muziek event samen met meer dan 300 vrijwilligers van de Hogeschool van Amsterdam. Van salsa dansen met eenzame ouderen en losgaan op Hiphop met jongeren met een beperking, tot jamsessies met Nieuwe Amsterdammers.


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, boom en buiten


 

Onze ambassadeur Kimberlee Ramirez stond achter de decks met een DJ workshop voor ongedocumenteerde vluchtelingen ❤️


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staanWe sloten de dag af in Paradiso Noord Met een fantastisch optreden van Horen, Zien en Zwijgen - een dakloze rapper. En van onze DJ Richard, bewoner van Stichting Prisma Amsterdam.


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte en nacht


Check de Music Moves aftermovie hier!
NIEUWE WEBSITE

In november lanceerden we onze nieuwe website met prachtige plaatjes van onze HEROES die we schoten tijdens de HEROES Get Together in De Ruimte in Noord.


"Ik heb heel veel mooie 10,000 HOURS momenten. Als ik het in het algemeen zou moeten omschrijven, dan zijn het vooral de momenten dat ik foto’s aan het schieten was. En dat ik dan echt met tranen achter de camera zat, omdat ik gewoon zo intens gelukkig was." - 10,000 HOURS HERO Anita


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht
NIEUW TEAM

Dit hele jaar timmerden we keihard aan de weg met een nieuw team, om te zorgen dat we in 2020 terug komen met nog veel meer vrijwilligersdagen en trainingsprogramma’s. To be continued, thanks voor alle love en we zien jullie snel 💛.
Deel blogpost