Post | maart 2020 | 2 min lezen

Wat deze onwerkelijke situatie op dit moment voor 10,000 HOURS betekent

De onwerkelijke situatie waar we ons samen in bevinden heeft zoals je begrijpt ook een grote invloed op 10,000 HOURS en de evenementen die in het vooruitzicht lagen. We nemen graag een moment om je te vertellen over wat hiervan de directe gevolgen zijn. En we kijken nog veel liever samen met jou vooruit naar de toekomst en hoe we op een veilige manier toch, juist nu, onze krachten kunnen bundelen!10,000 HOURS EVENTS


Wegens de aangescherpte maatregelen die zijn getroffen door de overheid in verband met het Coronavirus, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat de vrijwilligersdagen niet doorgaan zoals deze gepland stonden. 


Dat geldt in dit geval voor THE PROJEQT, Mini-Mysteryland en de Welcome to the Future volunteerday. Ook met Mystic Garden stond een vrijwilligersdag op de planning.


Uiteraard doen we er alles aan om deze evenementen op een ander moment te laten plaatsvinden. Helaas is het vooruitzicht op dit moment nog te onzeker om daar uitspraken over te doen. De gezondheid en veiligheid van de VIPS en onze vrijwilligers staat te allen tijde voorop. SHARE IDEAS // DONEER


Het Coronavirus heeft een grote impact op ons allemaal, en voornamelijk op onze zorg. Naast alle ziekenhuizen en mensen die daar overuren draaien, treft het de zorginstellingen ook ontzettend hard. Kwetsbare mensen die vaak al te maken hadden met eenzaamheid, mogen op dit moment hun familie en vrienden niet meer ontmoeten. 


Ook wij bevinden ons momenteel in zware situatie en alle ondersteuning die we daarbij krijgen is daarom welkom. Op deze manier kunnen we op korte termijn in actie komen én kunnen we in de toekomst vrijwilligersdagen blijven organiseren. Wil je ons daarbij helpen? 


SHARE IDEAS!

Heb jij een goed idee om zorginstellingen en VIPS een hart onder de riem te steken op een veilige manier die voldoet aan de maatregelen van de overheid? Of werk je voor een organisatie en zie je mogelijkheden om iets te organiseren? Deel het met ons, en wie weet kunnen we onze krachten bundelen en iets moois neerzetten.


DONEER

We doen ons uiterste best om de vrijwilligersdagen op een ander moment te laten plaatsvinden en alle activiteiten van 10,000 HOURS in de toekomst voort te zetten. Wil je ons daarbij ondersteunen? Dan kun je ook een donatie doen. Iedere financiële bijdrage is welkom. 


Klik hier om een donatie te doen


_______________________________


Verder kunnen we voor nu niets anders doen dan goed voor elkaar zorgen. Blijf zo veel mogelijk binnen en bel of FaceTime je geliefden regelmatig, zodat we hier samen goed doorheen komen. 


Hopelijk dansen we samen snel weer de sterren van de hemel!

Heel veel liefs, team 10,000 HOURS.


Deel blogpost