Post | november 2019 | 2 min lezen

Met trots presenteren we onze gloednieuwe website!

Door Vera Donkers


Wat leuk dat je onze vernieuwde site bezoekt! We hebben je een hoop te vertellen. In het geval je ons niet kent; 10,000 HOURS creëert een movement voor sociale verandering door events te organiseren voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Meer dan 65,000 uur aan vrijwilligerswerk!

In 2010 organiseerden we ons eerste event om kwetsbare mensen te laten meegenieten van de energie van de dansvloer. Het gevoel van saamhorigheid onder festivalgangers zetten we in om eenzame mensen in de omgeving te helpen. We organiseren bijvoorbeeld samen met Q-dance het grootste vrijwilligersevent voor jongeren met een beperking in Nederland.


Het was onze ambitie om 10,000 uur vrijwilligerswerk te doneren. Inmiddels is dat ruim 65,000 uur en werken we iedere dag samen met onze vrijwilligers, festivals, het bedrijfsleven en het onderwijs aan de volgende 10,000 HOURS.


Sociaal maatschappelijke bedrijfsevenementen die perfect bij jouw brand passen

Onze website is niet het enige dat nieuw is. De afgelopen tijd hebben we steeds meer nieuwe partnerships met bedrijven opgezet. Naast samenwerkingen met festivals, organiseren we nu ook vrijwilligersdagen samen met corporates en small businesses om energie en talent in te zetten voor maatschappelijke problemen in de buurt. 


De ene dag helpt een reclamebureau het verzorgingstehuis op de hoek met hun Instagram campagne om vrijwilligers te vinden of gaan modellen samen met bejaarde fashionista's mee naar Amsterdam Fashion Week. Ben je benieuwd hoe we de talenten van jou en je collega’s kunnen omzetten in betekenisvolle actie? Lees hier verder over hoe we samen de wereld mooier maken
"Als ik dan de blijdschap van alle vrijwilligers en de VIPS zie, dan word ik daar gewoon super enthousiast van. Iedereen staat er met een grote glimlach, dat is waarvoor ik het doe." - Roos, 10,000 HOURS HERO


10,000 HOURS HEROES

Al die uren aan vrijwilligerswerk kunnen we natuurlijk niet zonder onze mooie, lieve en hardwerkende vrijwilligers realiseren. We zijn zo trots op al die jongeren en young professionals die hun tijd en liefde samen met ons inzetten voor onze maatschappij. 


Een aantal van deze vrijwilligers, onze HEROES, zijn door ons opgeleid middels een trainingsprogramma, waarbij we ze leren om hun eigen sociale evenement te organiseren. We vroegen een aantal van hen om hun allermooiste momenten, maak kennis met onze 10,000 HOURS HEROESBen je nou super enthousiast geworden en wil je ook een keer meedoen met onze events? Lees hier hoe je zelf vrijwilliger wordt. Werk je voor je een organisatie die zelf ook zo’n sociaal event met ons wil organiseren? Get in touch

Deel blogpost