Post | 4 min lezen

De mooiste momenten van Kjell zijn stageperiode bij 10,000 HOURS! Ben jij de volgende topper die ons team joint?

Wij zoeken een superheld die bij ons een communicatie/productie stage komt lopen. Breid je festival netwerk uit, maak de vetste content en vooral; do good! Lees de hele vacature hier.


Om je alvast een klein voorproefje te geven van hoe het is om het team van 10,000 HOURS te joinen, stelden we onze topper van een oud-stagiair Kjell wat vragen over zijn tijd bij ons:
Hey Kjell, jij liep stage bij ons in het voorjaar en de zomer van 2019. Wat vond je nou het alllerleukste aan je stage bij 10,000 HOURS? 

Er zijn verschillende dingen die mijn stageperiode bij 10,000 HOURS enorm tof hebben gemaakt. Dat was allereerst het team van de stichting, bestaande uit Reinoud, Stefan, Jeske, Marissa en Vera. Allen heel eigen, professioneel en leuk om mee samen te werken. Vanaf dag 1 heb ik mij dan ook erg thuis gevoeld en gedurende de weg van mijn afstuderen hebben zij mij ook veel geholpen. Daarbij waren ze erg bereid om mee te denken en had ik ook het idee dat zij dit erg leuk vonden om te doen. Dit maakte het een erg prettige en stimulerende werk/leeromgeving.


Wat ik ook echt heel tof vond was hetgeen wat de Stichting doet: zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen in de samenleving, daarmee de maatschappij stukje bij beetje mooier maken en jongeren motiveren dit ook te doen. En dit alles doormiddel van muziek! Wat mij hierin zo heeft geraakt is de blijdschap en waardering van de mensen waarvoor iets wordt gedaan. Zelf heb ik als vrijwilligerscoördinator tijdens The PROJEQT en Music Moves verschillende jongeren aan mogen sturen. Hier heb ik gezien hoe vet het is om ‘samen’ vrijwillig iets voor een ander te doen. De energie die je daarbij voelt kende ik nog niet. Daarbij merk je gewoon dat het belangrijk en waardevol is en ook wordt gevonden. Je voelt en creëert geluk door eigenlijk gewoon iets heel 'simpel' iets voor een ander te doen. Het beetje tijd en energie dat jij in een ander stopt, betekent voor diegene gewoon zoveel. Dat is misschien wel wat ik het allerleukst en meest bijzondere vond: dat ik geleerd heb hoe gelukkig je iemand kan maken door wat aandacht en energie aan iemand te geven. Daarbij hoe belangrijk is dat we dit doen en dat niet iedereen dezelfde kansen/mogelijkheden heeft als jij."Dat is misschien wel wat ik het allerleukste en meest bijzonder vond: dat ik geleerd heb hoe gelukkig je iemand kan maken door een beetje van jouw aandacht en energie aan iemand te geven."Wat maakte 10,000 HOURS voor jou een fijne leeromgeving? 

Ik vond 10,000 HOURS een prettige leeromgeving, omdat ik vrij was in hoe ik mijn afstudeerperiode in mocht richten (ik deed een afstudeerstage dat is wel iets anders bij een meewerkstage). Ik werkte 2 dagen op het kantoor en de andere dagen thuis. Dit werkte voor mij erg goed en vond het fijn dat ik hier zelf sturend in mocht zijn. Daarbij kreeg ik veel vrijheid in hoe ik mijn scriptie (onderzoek) in mocht richten. Natuurlijk was er wel veel overleg voor onderzoek nodig, maar ik vond dat ik hier erg vrij in was en dat vond ik erg fijn. Ook vond ik de begeleiding meer dan goed. Vera was mijn directe stagebegeleider en haar kon ik altijd bereiken wanneer ik vastliep of hulp nodig had. De andere teamleden waren ook altijd erg betrokken en bereid om mee te denken en te helpen. Je hebt dus de ruimte en vrijheid om zelf dingen te doen en je eigen richting te bepalen. Wat daarbij prettig is is dat als je hulp nodig hebt of iemand nodig hebt om iets te bespreken of te bekijken of je het juiste doet er altijd iemand is die je wilt helpen.Wat was voor jou het grootste leerpunt tijdens je stage?

Mijn grootste leerpunt bij 10H is dat ik geleerd heb hoe leuk, mooi en belangrijk het is om jezelf en ook andere te motiveren om iets voor (kwetsbare) anderen te doen. Daarbij heb ik geleerd dat dit maar iets heel kleins hoeft te zijn.Heb je een moment gehad tijdens een vrijwilligersdag of tijdens Music Moves dat je nooit meer zal vergeten?

Een moment dat ik nooit meer zal vergeten is het hakken met alle vrijwilligers en VIPS aan het eind van The PROJEQT 2019 en te zien hoe geweldig dat door de VIPS wordt gevonden en hun blije gezichten te zien. Puur geluk en puur genieten!"Als je liefde hebt voor evenementen, festivals, muziek en mensen is dit een droomstage voor jou!"Kun je jouw mooiste interactie moment met een VIP omschrijven? 

Dat Dj Warrior (VIP) achter de draaitafel stond samen met een echte DJ en dat hij daarna de gelukkigste man op aarde was en zijn Soundcloud account aan mij gaf zodat ik zijn Hardcore setjes kon luisteren.Wat zou je tegen iemand zeggen die een stage bij 10,000 HOURS overweegt?

Als je liefde hebt voor evenementen, festivals, muziek en mensen is dit een droomstage voor jou!
Kom jij een Communicatie/Productie stage lopen bij 10,000 HOURS? Lees de hele vacature hier & solliciteer direct!Deel blogpost