Boomerang Agency

Boomerang Agency is een creatieve agency in Amsterdam. Samen bezochten we verzorgingstehuis Eduard Douwes Dekker bij hen om de hoek, voor een dag vol plezier én om het verzorgingstehuis te helpen met een campagne om meer vrijwilligers te werven.

THE PROJEQT

Samen met Q-dance organiseren we THE PROJEQT, het grootste vrijwilligersevenement in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. 600 Q-dance fans nemen 6 zorginstellingen, verspreid door het hele land, onderhanden en sluiten in stijl af met een groot feest.

Music Moves

Music Moves traint op grote schaal muziekliefhebbers in Nederland tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Zij organiseren een eigen muziekevent voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. In totaal doen er 400 jonge talenten mee aan het landelijke programma dat plaatsvindt in 6 grote steden in Nederland.

Welcome to the Future

Samen met Welcome to the Future organiseren we ieder jaar een vrijwilligersdag voor verschillende kwetsbare mensen. In 2019 verwelkomden we mantelzorgers en hun zorgbehoevende naasten op het Hembrugterrein voor een Verwen Festival, compleet met massages, virgin cocktails, kunst en muziek!

Models at Work

De modellen van Models At Work namen eenzame ouderen mee op pad. De oudere fashionista's en de modellen bezochten samen een fashion show van Amsterdam Fashion Week. We zaten front row, al verliep alles wel een stuk sneller dan vroeger... 'Toen liepen de modellen veel langzamer en konden we zelfs aan de stofjes en materialen voelen!'

ASN Bank

ASN Bank was sponsor van een van de grootste 10,000 HOURS campagnes, in samenwerking met Amsterdam Dance Event. Internationaal DJ Seth Troxler kookte voor daklozen van de Regenboog Groep, samen met een een aantal andere artiesten en een groep vrijwilligers.

Club NYX

Samen met club NYX organiseerden we een Big Fat Party voor de ouderen in Amsterdam West op Pink Friday. Met dank aan onze favoriete queen 'HOAX' was de bingo alles behalve saai. Het verzorgingstehuis kon een dag meegenieten van de regenboog kleuren en feeststemming uit de Reguliers.

Mysteryland x Nicky Romero

We werken samen met Mysteryland om jaarlijks een mini festival voor mensen met een beperking te organiseren. Tijdens de editie met Nicky Romero brachten we de Mysteryland experience naar 3 verschillende verzorgingstehuizen. Drie dagen vol plezier, muziek en heel veel dansen!

Red Bull

Red Bull liet hun pannenkoek bakkunsten zien in verzorgingstehuis Emmahof in Amsterdam. Een gezellige middag vol spelletjes en plezier. Ook zette het team van Red Bull hun skills in om 10,000 HOURS te helpen met een strategieplan.