We train the next generation to make a positive impact on the world by using the universal language of music.

We trainen ongeren en young professionals via trainingsprogramma's om hun eigen muziek event te organiseren voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Denk aan salsa dansen met ouderen, een disco in de daklozenopvang of DJ workshops voor jongeren met een beperking.


De trainingen worden gegeven door experts uit het werkveld, zoals de Brand Director van ID&T of de Dagbesteding van maatschappelijke organisatie Cordaan. We leren deelnemers over sociaal ondernemerschap, leiderschap, event organisatie en maatschappelijk werk.

MUSIC MOVES

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd voor Jongeren hebben we Music Moves ontwikkeld, waarbij we samen met met onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties een programma aanbieden om de samenwerking tussen mbo en hbo studenten te bevorderen en hen kennis te laten maken met maatschappelijke problematiek.

HEROES ACADEMY

We ontwikkelen ook programma's en projecten die aanvullend zijn op het reguliere onderwijsaanbod. We zien grote groepen jongeren in de samenleving die willen leren en werken, maar dit niet terugvinden in het reguliere onderwijsaanbod. Voor hen hebben we de HEROES academy ontwikkeld.

MUSIC MOVES

MUSIC LOVERS MAKING AN IMPACT ON SOCIETY.

Music Moves traint op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. In totaal doen er 400 muziekliefhebbers mee aan het landelijke programma dat plaatsvindt in Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Enschede en Deventer.  Met de hulp van experts uit de muziekindustrie en ervaren trainers, organiseren deelnemers na het volgen van 5 trainingen hun eigen muziekevent voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet.


Denk aan een open podium voor dak- en thuisloze mensen, een karaoke met liveband voor eenzame ouderen en kunst maken op muziek voor jongeren met psychische klachten.

"Music Moves heeft mij het organiseren van een event van begin tot eind geleerd. De tegenslagen die erbij hoorden hebben me uitgedaagd en de overwinningen, extreem blij gemaakt. Het allermooiste vind ik de blijdschap en dankbaarheid die we er voor terug hebben kregen vanuit onze doelgroep. Samen met de VIPS en de vrijwilligers van de HvA hebben we die dag volledig gerockt 🤘🏼" - Julia, deelnemer 2019

Samenwerken? Get in touch!

Marissa van Beurden

Project Manager

[email protected]


"Ik denk gewoon dat het heel belangrijk is om in het leven waarin we allemaal heel erg snel gaan en veel bezig zijn met onze carrière en van alles willen, we ook de tijd nemen om de essentie van het leven ervaren. Niet iedereen heeft het zo goed als wij het hebben, en als we daar dan iets voor kunnen betekenen dan steek ik daar graag mijn energie in. Daarnaast vind ik het vanuit mijzelf ook erg belangrijk om die bewustwording bij mensen te creëren en om mensen te triggeren om iets goeds te doen."