We train the next generation to make a positive impact on the world by using the universal language of music.

We trainen jongeren en young professionals via trainingsprogramma's om hun eigen muziek event te organiseren voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Denk aan salsa dansen met ouderen, een disco in de daklozenopvang of DJ workshops voor jongeren met een beperking.


De trainingen worden gegeven door experts uit het werkveld, zoals de Brand Director van ID&T of de Dagbesteding van maatschappelijke organisatie Cordaan. We leren deelnemers over sociaal ondernemerschap, leiderschap, event organisatie en maatschappelijk werk.

MUSIC MOVES

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd voor Jongeren hebben we Music Moves ontwikkeld, waarbij we samen met met onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties een programma aanbieden om de samenwerking tussen mbo en hbo studenten te bevorderen en hen kennis te laten maken met maatschappelijke problematiek.

HEROES ACADEMY

We ontwikkelen ook programma's en projecten die aanvullend zijn op het reguliere onderwijsaanbod. We zien grote groepen jongeren in de samenleving die willen leren en werken, maar dit niet terugvinden in het reguliere onderwijsaanbod. Voor hen hebben we de HEROES academy ontwikkeld.

MUSIC MOVES

EEN PARTY IS NIET VOOR IEDEREEN VANZELFSPREKEND


Music Moves organiseert party’s voor ouderen, voormalig vluchtelingen, daklozen, jongeren met down en andere mensen die wij missen op feesten. Schrijf je in voor ons gratis trainingsprogramma, ontwikkel je talenten, verbreed je netwerk en organiseer jouw eigen Music Moves party!


Met het 5-delige trainingsprogramma Music Moves leiden jaarlijks meer dan 300 jongvolwassenen op om in groepjes evenementen op te zetten voor bijzondere doelgroepen. Deelnemers krijgen training op vlak van persoonlijk leiderschap, event management, social work en ondernemerschap en zijn na vijf weken helemaal klaargestoomd om hun eigen evenement te organiseren.


Music Moves is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd.

"Music Moves heeft mij het organiseren van een event van begin tot eind geleerd. De tegenslagen die erbij hoorden hebben me uitgedaagd en de overwinningen, extreem blij gemaakt. Het allermooiste vind ik de blijdschap en dankbaarheid die we er voor terug hebben kregen vanuit onze doelgroep. Samen met de VIPS en de vrijwilligers van de HvA hebben we die dag volledig gerockt 🤘🏼" - Julia, deelnemer 2019

Marissa van Beurden

Samenwerken? Get in touch!

Marissa van Beurden

General manager

[email protected]


"In 2010 organiseerde 10,000 HOURS haar eerste evenement om jongvolwassenen te activeren tot maatschappelijke bijdrage. Omdat wij het gevoel van saamhorigheid op de dansvloer weten in te zetten mobiliseren we jaarlijks honderden jongvolwassenen, waarvan een groot aantal studenten. Zij leren over persoonlijk leiderschap, event management, social work en ondernemerschap en weten de weg naar het lokale verzorgingstehuis of AZC te vinden."