We thrive on the sense of unity that we experience at festivals, using today’s positive forces to achieve a better tomorrow.

Samen met Seth Troxler, een groep vrijwilligers en nog meer DJ's kookten we tijdens Amsterdam Dance Event voor de daklozen van de Regenboog Groep.

Samen met festivals, DJ’s en hun achterban, zetten we de positieve energie van de dansvloer in om maatschappelijke problemen in de buurt aan te pakken. Muziekliefhebbers krijgen de kans om hun steentje bij te dragen en hun favoriete festival beleving te delen met de meest kwetsbare mensen uit onze samenleving.


We brengen het feest naar de mensen die daar, bijvoorbeeld vanwege een beperking, zelf niet naartoe kunnen. Daardoor ontstaan de meest bijzondere en onverwachte ontmoetingen. Mysteryland fans die de blaren op hun voeten dansen met bewoners uit een verzorgingstehuis die minstens 4 keer hun leeftijd zijn. Of Q-dancers die een heel gezinsvervangend tehuis voor jongeren met een beperking renoveren en eindigen met een feest voor en met de bewoners. Met muziek als universele taal verbinden we mensen en brengen we de samenhorigheid van de dansvloer naar kwetsbare mensen in de lokale omgeving.

THE PROJEQT

Samen met Q-dance organiseren we THE PROJEQT, het grootste vrijwilligers event in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar liefst 600 (!) Q-dance fans nemen 6 zorginstellingen, verspreid door het hele land, onderhanden en sluiten in stijl af met een groot feest.

Club NYX

We organiseerden samen met club NYX een Big Fat Party voor de ouderen in Amsterdam West op Pink Friday. Met dank aan onze favoriete queen HOAX was de bingo alles behalve saai. Het verzorgingstehuis kon een dag meegenieten van de regenboog kleuren en feeststemming uit de Reguliers.

Mini Mysteryland

We werken samen met Mysteryland om jaarlijks een mini festival voor mensen met een beperking te organiseren. De vrijwilligers klussen bij de zorginstelling en bouwen het festival op, inclusief de deco van Mysteryland, zodat het even lijkt alsof we met z'n alle op dit mega festival staan en we de dag dansend kunnen afsluiten!

WAAROM JE MET EEN SOCIAAL EVENT HET VERSCHIL MAAKT:


FESTIVALFANS

10,000 HOURS werkt altijd samen met festival of DJ om een event voor een kwetsbare doelgroep te organiseren. Zonder dat het extra tijd kost, want wij verzorgen de gehele productie. Jouw fans doen mee als vrijwilliger en delen onvergetelijke ervaringen met elkaar, wat hun betrokkenheid met jou als DJ of festival alleen maar vergroot!

JOUW EXPERIENCE

We maken vrijwilligersdagen op maat en delen jouw unieke festival ervaring met de meest kwetsbare mensen uit onze samenleving. Samen ontdekken we welke waarden en interesses bij jou passen en kiezen we een doelgroep. Ook kijken we naar andere elementen om de dag compleet te maken. Zoals muziek, entertainment, food & beverages en workshops.

LOKALE PROBLEMEN

Vrijwilligersdagen zijn een mooie manier om lokaal bij te dragen in de directe omgeving. We informeren de vrijwilligers over de lokale problemen die we samen aanpakken en over de kwetsbare doelgroep waar we mee werken. Op die manier is iedereen goed voorbereid en kan iedereen een steentje bijdragen.

INSPIREREN

Je draagt niet alleen bij aan je sociale en duurzaamheids- doelstellingen, maar brengt ook een mooi verhaal naar buiten door middel van de videos, foto's en verhalen die we creëren tijdens de evenementen. Vette content waarmee je jouw community en het grote publiek inspireert tot een sociale levensstijl!
Jeske Eekelaar

Samenwerken? Get in touch!

Jeske Eekelaar

Programma Manager

[email protected]


“Tijdens de eerste editie van THE PROJEQT die ik organiseerde, kwam ik aan het einde van de middag bij ASVZ, de grootste locatie. Daar was een groot feest aan de gang en iedereen was zó blij. Ik liep daar naartoe, vol van het leven. Alle vrijwilligers hadden het super goed gedaan. Onderweg naar de stage liep een VIP mij tegemoet, een jongen met een beperking. Hij knuffelt en bedankt mij uit het niets, terwijl hij niet eens wist dat ik dit mede georganiseerd had. Hij knuffelde me gewoon. Dit was zo’n bijzonder moment. Een klein gebaar, maar tegelijkertijd op dat moment zo groot in de liefde en waardering die hij daarmee liet zien.”