Music Moves MDT

Music Moves is een landelijk MDT programma in Nederland dat jaarlijks honderden muziekliefhebbers de mogelijkheid biedt om hun talenten te ontwikkelen, bij te dragen aan de maatschappij en nieuwe mensen te ontmoeten. Concreet volgen deelnemers van Music Moves een trainingsprogramma over thema's als eventmanagement, maatschappelijk werk en ondernemerschap. Vervolgens organiseren zij hun eigen muziek event voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Denk aan een open podium voor dakloze mensen, een clubavond voor ouderen of een queer disco voor mensen met een beperking.

Music Moves PRO

Met Music Moves PRO, een programma van Music Moves, word je als professional getraind om een evenement of innovatie voor een kwetsbare groep te organiseren. Je leert hoe je ondernemerschap, innovatieve skills en creativiteit kan combineren met leven en werken vanuit je hart.

Music Moves College

Het Music Moves College programma geeft de teugels deels uit handen. Door een verkorte versie van ons originele programma aan te bieden aan onderwijsinstellingen, vergroten we onze movement. Studenten kunnen binnen hun eigen opleiding een driedelig Music Moves programma volgen, waar inspiratie en handelsperspectief geboden wordt voor het ontwikkelen van een eigen event met impact. 


Studenten worden getraind om een eigen event voor een kwetsbare groep te organiseren, je leert hoe je ondernemerschap, innovatieve skills en creativiteit kan combineren, met leven en werken vanuit je hart.