Skip Sidebar
10,000 HOURS

10,000 HOURS

Non-profit

Over ons

The 10,000 HOURS foundation creates a movement for social change by organizing events for the most vulnerable people of our society.

We believe in a society with communities sharing their knowledge ...

Kunst & cultuur
Deel
Impactmakers opgelet! Stichting is opzoek naar een swingende penningmeester

Impactmakers opgelet! Stichting is opzoek naar een swingende penningmeester

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Evenement Delen
10,000 HOURS
#53091
Scan me of ga naar www.10000hours.nl/o/10000-hours/Evenementen/Impactmakers-opgelet-Stichting-is-opzoek-naar-een-swingende-penningmeester/53091 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting 10,000 HOURS is een maatschappelijk gedreven stichting. Al meer dan 10 jaar organiseren we evenementen voor- en samen met kwetsbare doelgroepen.

Uitgebreide omschrijving

Stichting 10,000 HOURS is een maatschappelijk gedreven stichting. Al meer dan 10 jaar organiseren we evenementen voor- en samen met kwetsbare doelgroepen uit onze samenleving. We werken samen met festivals, brands en de overheid. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilligersdag ism Mysteryland voor jongeren met een verstandelijke beperking of een project met Welcome to the Future festival voor mantelzorgers en hun hulpbehoevende naasten. Daarnaast organiseren wij ook een van de grootste MDT projecten in Nederland, Music Moves.

Trainingsprogramma Music Moves
Music Moves is een trainingsprogramma voor jongeren dat hen de skills biedt om hun eigen maatschappelijke event te organiseren. Verdeeld over 5 regio’s gaan we weer komend jaar minimaal 500 jongeren trainen op het snijvlak van zorg en onderwijs, met invloeden uit de festivalsector en sociaal ondernemerschap. Tijdens het programma bedenken jongeren hun eigen muzikale concept, dat zij met de hulp van professionals uit de muziekindustrie en ervaren trainers tot een succesvol event brengen.

Op zoek naar een penningmeester
Het bestuur van de stichting is op zoek naar een enthousiaste penningmeester. Het werk bestaat o.a. uit:
 • Beoordelen door directie opgestelde budgetten op inhoudelijke en rekenkundige juistheid
 • Ondersteunen bij totstandkoming jaarrekening
 • Ondersteunen bij inrichting financiele administratie
 • Denkt mee met het financieel gezond houden van de stichting
 • Tweede handtekening bij betalingen (cash is king, bestuur houdt zo controle over uitgaande geldstroom)
 • Tweede handtekening is te zetten op basis van controle klaargezette betalingen aan de hand van onderliggende documentatie op:
 • Juistheid bankrekening
 • Juistheid tegenpartij
 • Overeenstemming post met detailbudget (obv zichtbare bevestiging directeur/budgetverantwoordelijke)
Naar wie zijn wij opzoek?
 • Binding heeft met activiteiten van de stichting en de doelgroep
 • Bestuurlijke/toezichthoudende ervaring pre
 • Bekendheid met governance codes (cultuur / anders): beginselen vergelijkbaar
 • Gezond kritisch
 • Oplossings en resultaatgericht
Daarnaast kan je verder denken aan:
 • Praktische financiële ervaring, budgetten, jaarrekeningen lezen
 • Kunnen boekhouden
 • Minimaal basiskennis fiscaliteit (BTW mn)
 • Ervaring met subsidieafrekeningen een pre
 • De functie vraagt ongeveer 10 uur per maand
 • Het gaat hierbij om een onbezoldigde bestuursfunctie met impact
Hoe nu verder?
Voel jij je aangesproken en kan jij je vinden in bovenstaande? Dan horen wij graag van jou. Reageer graag op deze vacature! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vragen stellen kan ook via dit mailadres. 

Meer over ons

10,000 HOURS is een stichting met als doel om programma’s en evenementen te organiseren om mensen met verschillende achtergronden samen te brengen. We organiseren maatschappelijke events samen met festivals en hun achterban, zoals een mini-festival voor jongeren met een beperking of eenzame ouderen. De positieve energie van de dansvloer zetten we in voor een betere wereld. Ook werken we samen met brands om met de talenten van werknemers lokale maatschappelijke problemen aan te pakken. Met onze trainingsprogramma's leiden we young professionals op om zelf maatschappelijke activiteiten te organiseren, binnen de programma’s worden zij uitgedaagd op vlak van initiatief ontplooiing, creatief denken en sociabiliteit.


Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Evenement Delen

Over 10,000 HOURS

The 10,000 HOURS foundation creates a movement for social change by organizing events for the most vulnerable people of our society.

We believe in a society with communities sharing their knowledge and network to tackle social challenges. Social change is needed and the importance of inclusiveness and diversity within our society is bigger than ever. Together with our youth and young professionals, festivals, business and education systems, we join forces to combat loneliness, promote quality education and healthcare.

Questions? Send an email to [email protected].