#boterkaaseneieren: Meld je nu aan!

Eenmalig · Elk moment
Online vrijwilligerswerk
200 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.10000hours.nl/o/Boterkaaseneieren/Evenementen/Meld-je-aan-voor-Boterkaaseneieren/22552 om lid te worden
SamenvattingGa samen met ons de strijd tegen eenzaamheid aan. Meld je samen met je vrienden aan voor #boterkaaseneieren!
Uitgebreide omschrijving

Hoe moeilijk de situatie soms is: Je bent niet alleen. Ga met ons de strijd tegen eenzaamheid aan. Met dit initiatief van 10,000 HOURS en ID&T willen we samen met jou een verschil maken, mensen verbinden en inspireren. Hoe? We spelen een spelletje! Doe je mee? <3  


Klik op aanmelden om mee te doen en vul de vragenlijst in. Zodra we je jouw aanmelding binnen hebben, krijg je van ons begin juni bericht met een bevestiging en meer informatie.

Let op: aanmeldingen zijn individueel, registreer dus per persoon via jouw eigen account.


Wat we gaan doen:


  1. Geef je op met een vriend of vriendin en speel een raamspel met een oudere in je straat of met je eigen opa en oma. Denk aan een potje Boter, Kaas en Eieren of een ander tof spel dat je via het raam kan spelen! Je ontvangt van ons een speciale toolkit waar alles in zit wat je nodig hebt.
  2. Met een inspirerende online workshop helpen experts van 10,000 HOURS, ID&T en Breekjaar je jouw spel vormgeven en we reiken je handvatten aan waar je ook in de toekomst wat aan hebt.
  3. Deel jouw spelletjes-moment op Instagram met de #boterkaaseneieren en challenge drie vrienden om zich aan te sluiten bij de movement. De leukste, grappigste of meest ontroerende filmpjes worden beloond met een cadeaubon voor een festival naar keuze!
Over #boterkaaseneieren
Ga samen met ons de strijd tegen eenzaamheid aan en meld je samen met je vrienden aan voor #boterkaaseneieren! Een initiatief van 10,000 HOURS, ID&T, Breekjaar en Deedmob.
·
200 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.10000hours.nl/o/Boterkaaseneieren/Evenementen/Meld-je-aan-voor-Boterkaaseneieren/22552 om lid te worden