Skip Sidebar
#INTHISTOGETHER

#INTHISTOGETHER

Non-profit

Over ons

Deze zomer roepen wij 200 toegewijde vrijwilligers op om samen met ons op 19 september de werkplaats in te duiken. We steken de handen uit de mouwen om de tuinen van zorglocaties van jongeren met een ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Werkplaats IN DE BUURT van Visio, Vries

Werkplaats IN DE BUURT van Visio, Vries

Event · 19 sep 2020, 09:00 - 16:00
Vries, Drenthe, Nederland
HulpverleningAdvies & MentoringMaatje & buddyKlussenZorgBuiten
Mensen met een beperkingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature.20 plaatsen over.
Evenement Delen
#INTHISTOGETHER
#27298
Scan me of ga naar www.10000hours.nl/o/INTHISTOGETHER1/Evenementen/Werkplaats-IN-DE-BUURT-van-Visio-Vries/27298 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meld je hier aan voor de werkplaats in de buurt van Visio, Vries (< 30km)

Uitgebreide omschrijving

LET OP: De online get together voor deze werkplaats is verplicht en vindt plaats op 15 SEPTEMBER VAN 20:00 UUR - 22:00 UUR. Tijdens de online get together maak je kennis met je groep en geef je met een opdracht vorm aan je tuinproject. Kun je deze datum niet? Schrijf je dan in voor een van de andere locaties!


De exacte locatie van de werkplaats waar we op 19 september gaan klussen wordt binnenkort bij je bekend gemaakt en zal zich binnen een straal van 30 km van de zorglocatie bevinden.


Corona maatregelen:

  • In verband met veiligheid klussen we NIET op de zorglocatie zelf. De gemaakte tuinprojecten worden na afloop naar de zorglocatie gebracht.
  • In verband met de veiligheid klussen we op deze dag met 20 vrijwilligers in groepjes van 5.
  • Mondkapjes en klushandschoenen zijn aanwezig in de werkplaats.10,000 HOURS is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, letsel of ongeval berokkend aan de deelnemers.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature.20 plaatsen over.
Evenement Delen
Vries Evenementen > #INTHISTOGETHER > Werkplaats IN DE BUURT van Visio, Vries

Over #INTHISTOGETHER

Deze zomer roepen wij 200 toegewijde vrijwilligers op om samen met ons op 19 september de werkplaats in te duiken. We steken de handen uit de mouwen om de tuinen van zorglocaties van jongeren met een beperking kleur te geven. We maken vogelhuisjes, tuinbanken, moestuin- en plantenbakken om hun tuinen op te fleuren en toch die lach op het gezicht te toveren.