Impactmakers opgelet! Stichting 10,000 HOURS is opzoek naar een swingende secretaris (m/v/x)!

Stichting 10,000 HOURS is een maatschappelijk gedreven stichting. Al meer dan 10 jaar organiseren we evenementen voor- en samen met kwetsbare doelgroepen uit onze samenleving. We werken samen met festivals, brands en de overheid. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilligersdag ism Mysteryland voor jongeren met een verstandelijke beperking of een project met Welcome to the Future festival voor mantelzorgers en hun hulpbehoevende naasten. Daarnaast organiseren wij ook een van de grootste MDT projecten in Nederland, Music Moves.

Trainingsprogramma Music Moves
Music Moves is een trainingsprogramma voor jongeren dat hen de skills biedt om hun eigen maatschappelijke event te organiseren. Verdeeld over 5 regio’s gaan we weer komend jaar minimaal 500 jongeren trainen op het snijvlak van zorg en onderwijs, met invloeden uit de festivalsector en sociaal ondernemerschap. Tijdens het programma bedenken jongeren hun eigen muzikale concept, dat zij met de hulp van professionals uit de muziekindustrie en ervaren trainers tot een succesvol event brengen.

Op zoek naar een secretaris
Het bestuur van de stichting is op zoek naar een enthousiaste secretaris. Het werk bestaat o.a. uit:
 • Organiseren en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten
 • Vertrouwenspersoon en klankboord voor kernteam
Naar wie zijn wij opzoek?
 • Binding heeft met activiteiten van de stichting en de doelgroep
 • Zorgvuldig & kundig
 • Bij voorkeur werkzaam bij een sociale onderneming of B corp
 • Goed met agenda's en datumprikkers
 • Uitstekend in het notuleren
Daarnaast kan je verder denken aan:
 • Een bevlogen persoon die ervaring heeft met het werken in de festivalsector of met het organiseren van evenementen
 • Een duidelijke visie op de samenleving en op sociale vernieuwing
 • De functie vraagt ongeveer 10 uur per maand
 • Het gaat hierbij om een onbezoldigde bestuursfunctie met impact
Hoe nu verder?
Voel jij je aangesproken en kan jij je vinden in bovenstaande? Dan horen wij graag van jou. Mail dan graag jouw interesse naar Hendrik-Jan Overmeer ([email protected]). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vragen stellen kan ook via dit mailadres. 

Meer over ons

10,000 HOURS is een stichting met als doel om programma’s en evenementen te organiseren om mensen met verschillende achtergronden samen te brengen. We organiseren maatschappelijke events samen met festivals en hun achterban, zoals een mini-festival voor jongeren met een beperking of eenzame ouderen. De positieve energie van de dansvloer zetten we in voor een betere wereld. Ook werken we samen met brands om met de talenten van werknemers lokale maatschappelijke problemen aan te pakken. Met onze trainingsprogramma's leiden we young professionals op om zelf maatschappelijke activiteiten te organiseren, binnen de programma’s worden zij uitgedaagd op vlak van initiatief ontplooiing, creatief denken en sociabiliteit.