When doing something meaningful, every hour counts.

Schrijf je als vrijwilliger in voor onze evenementen & ontdek hoe leuk het is om samen iets voor een ander te doen!

Wil je vrijwilligerswerk doen? Held! Schrijf je snel via de openstaande events hieronder. Staat er niks open, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.


We werken altijd aan nieuwe evenementen en zijn benieuwd naar de talenten van onze vrijwilligers, om te zorgen dat deze zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Laat ons hieronder weten waar jij heel goed in bent of wat je leuk zou vinden om op een vrijwilligersdag te doen.

Hoe word je vrijwilliger?

Schrijf je in voor een evenement op onze website of via onze nieuwsbrief. Geef bij je aanmelding aan wat je leuk vindt om te doen of waar je goed in bent!
Bij veel aanmeldingen maken wij een selectie. Je ontvangt van ons bericht als je geselecteerd bent als vrijwilliger & we houden je op de hoogte van het programma van de dag zelf.
Yes! The big day. We verwachten iedere vrijwilliger op tijd op locatie. 'S ochtends krijg je precies te horen wat je, naast heel veel plezier maken, die dag precies gaat doen.
Na de vrijwilligersdag vind je alle foto's terug op onze socials en connect je met je mede vrijwilligers om na te genieten van deze dag!

Join the movement!

10,000 HOURS organiseert verschillende vrijwilligersdagen per jaar. Zit het event dat je leuk vindt al vol? Of komt de datum je nu niet uit? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze evenementen.